6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Driveline είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα τα Χανιά Κρήτης, η οποία έχει ως στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη ώστε να μπορέσει απλά να απολαύσει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Παιδικα καθισματα

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών βρεφικών και παιδικών καθισμάτων για τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας. Απλώς ζητήστε τις θέσεις που χρειάζεστε κατά την κράτηση.

Ποιοτικα οχηματα

Στην Driveline προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα νεών ποιοτηκών οχημάτων, από μικρής και μεσαίας κατηγορίας έως αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Κάντε κράτηση online τώρα!

Αυτοματα ή Χειροκινητα

Η Drivelineπροσφέρει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο στόλου μας παρακάτω.

Παραδοση στο αεροδρομιο/λιμανι

Στην Driveline μπορούμε να παραδώσουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων ή στο λιμάνι της Σούδας, δωρεάν, κατόπιν αιτήματος. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

24ωρη υποστηριξη

Η Driveline Rentals προσφέρει δωρεάν 24ωρη παράδοση, παραλαβή αλλά και υπηρεσία υποστήριξης. Νοικιάσετε ξένιαστα ένα όχημα μας και χαλαρώστε!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η Driveline είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων, με έδρα τα Χανιά Κρήτης. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη μας ώστε να μπορέσει απλά να απολαύσει τις διακοπές του στο νησί της Κρήτης. Απολαύστε υπέυθυνα, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, σε συνδυασμό με φιλική διάθεση και την επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση. Με σεβασμό προς τον πελάτη, σας παρέχουμε:

• Μεγάλη ποικιλία από νέα και ασφαλή αυτοκίνητα
• Οικονομικές τιμές
• Χωρίς κρυφές χρεώσεις
• 24/7 οδική βοήθεια
• Δωρεάν επιπλέον οδηγός
• Ελέυθερα χιλιόμετρα
• Παράδοση στο αεροδρόμιο

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ...
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!